Skräpplockardagarna 2021 


SENASTE DOKUMENT


PROJEKT / KAMPANJ

Skräpplockardagarna 2021

Nynäshamns Naturskola samordnar i år skräpplockarveckan (v 17) i Nynäshamns kommun i samarbete med stadsmiljöavdelningen och VA-avdelningen. Nynäshamns kommun är formellt anmäld som deltagande kommun i år. Men sedan måste varje skola och förskola anmäla sig separat till Naturskolan och till Håll Sverige Rent.

För att skolor och förskolor ska kunna få påsar och säckar från Håll Sverige Rent att plocka skräpet i behöver ni anmäla ert deltagande här https://www.hsr.se/skrapplockardagarna/anmalan 

Leveranstid från Håll Sverige Rent är 5 - 10 dagar.

Anmälan till Håll Sverige Rent öppnar 1 mars.

För att skolor och förskolor ska kunna låna plockkäppar och vågar och få handskar och slutligen också kunna bli av med sitt skräp behöver de anmäla sitt deltagande till Nynäshamns Naturskola också. Anmäl din skola eller förskola till robert.lattman-masch@nynashamn.se genom att fylla i blanketten som finns här.  FILEN KOMMER SNART HÄR.

Anmäl till Naturskolan senast 15 mars. 

MER INFO KOMMER SNART

Mer info på Håll Sverige Rent

 

Vill du arbeta med Vi håller rent på stranden så  finns en handledning. 

 

Om ni av någon anledning missade att anmäla er till Naturskolan innan 15 mars eller inte kunde plocka skräp under v 17. Då kan ni anmäla er i alla fall till Håll Sverige Rent och plocka skräp en annan vecka. Men då får ni själva ta hand om ert skräp och ordna med handskar, vågar och plockkäppar.

2021-02-12 08:03:23