Vägbeskrivning till Naturskolan i Ösmo 


SENASTE DOKUMENT


www.naturskola.se

OM NYNÄSHAMN NATURSKOLA

Vägbeskrivning till Naturskolan i Ösmo

Vägbeskrivning till Naturskolan i Ösmo
 
Med bil
Kommer du från Stockholm åker du väg 73 och svänger mot Södertälje i Ösmo/Muskö-korset. Åker du E4:an från Södertälje tar du väg 225 mot Nynäshamn. Från väg 225 svänger du in mot Ösmo centrum. Följ golfskyltar mot Körunda golfhotell. När du kör på Körundavägen är det andra vägen till höger in på Sköndalsvägen. En vanlig gatuskylt hänvisar till  Nynäshamns Naturskola. Åk till Storeksvägens slut och in på en grusväg så kommer du till Naturskolan. Där ligger ett stort rött hus ute på Sjöudden vid sjön Muskan.
 
Med tåg
Kommer du med pendeln från Stockholm, gå av vid Ösmo station, Det finns två vägar att gå.
1. Går du upp för trapporna och gå till höger förbi bussstationen in på Körundavägen, gå förbi kiosken uppe på krönet och gå in till höger på Sköndalsvägen. Gå sedan till vänster in på Storeksvägen tills en grusväg tar vid. Naturskolan ligger i slutet av grusvägen.
2. Går du norrut på perrongen. Gå förbi bilparkeringen och det gamla gula stationshuset upp för backen. Gå till  höger in på Körundavägen och passera kiosken och gå in till höger på Sköndalsvägen. Gå sedan till vänster in på Storeksvägen tills en grusväg tar vid. Naturskolan ligger i slutet av grusvägen. Det tar ca 15 min att promenera från pendeltåget.
 
 
Besöksadress:
Sjöudden (slutet på Storeksvägen)
14830 Ösmo
 
E-post:
 
Tel: Robert 08 520 73708, Ylva 08 520 73709

 

2008-02-21 23:12:54